Sebastian Westerholm har börjat hos oss!

Varje dag ställer vi om vår verklighet till att bli mer digital. Det har ändrar vårt beteendemönster, hur vi arbetar och hur vi ser på framtiden.

Den här omställningen är också Sebastians största drivkraft – att förstå och agera på dagens och framtidens digitala beteenden redan nu. Det kan innebära att utveckla en idé på kontextuell nivå och transformera den tekniskt och användarmässigt för att skapa hållbara digitala lösningar som gör skillnad idag och i framtiden. Som digital tjänsteutvecklare har han erfarenhet av agil -projektmetodik men det är framför allt hans förhållningssätt till digitalisering som gör skillnad för kunden.

När Sebastian inte jobbar umgås han ofta med sina vänner och familj. När det finns tid över renoverar han sin gamla segelbåt och spenderar mycket tid ute i skärgården.

Här på Adaptit samlas marknadens främsta talanger för att kunna möta de behov vi ser hos våra kunder. Sebastian är ytterligare en pusselbit i vår spännande företagsutveckling som vi varmt välkomnar!

Top accumsan tristique id, massa facilisis non risus. elementum neque.