Välkommen Ghalia Saidavi!

Ghalia Saidavi har över 17 års erfarenhet av arbete med ekonomifrågor, förändringsledning och finansiella processer på en mängd olika företag. Hennes breda erfarenheter samsas runt projektledning, utvecklings- och förändringsarbete samt chefsarbete. För tillfället arbetar hon som processanalytiker med ansvar för risk- och förändringsprocesser i anslutning till utrullningen av ett nytt affärssystem för ett globalt företag inom industrisektorn. Hon har även jobbat i roller som redovisningschef och chef för ekonomistyrning på ett flertal stora företag. Dessutom har hon lång erfarenhet av redovisning och skatterådgivning till små och medelstora företag i många olika branscher.

 

Ghalia är en uppskattad kollega med världen som lekplats såväl på jobbet som på fritiden. Hennes favoritsysselsättningar är resor och dykning, som samspelar bra med hennes breda språkkunskaper inom svenska, engelska, tyska, franska och arabiska.

Här på Adaptit samlas marknadens främsta talanger för att kunna möta de behov vi ser hos våra kunder. Ghalia är ytterligare en pusselbit i vår spännande företagsutveckling som vi varmt välkomnar!

 

Vi ser fram emot att Ghalia blir en del av oss i augusti 2018!

 

Top venenatis Praesent dapibus Nullam risus consectetur Donec nec dolor. id ut