Adaptit bidrar när Skandia utmanar storbankerna

En gemensam plattform för bolån och tjänstepension gör att Skandia kan erbjuda marknadens lägsta bolåneränta. Gabriella Lundgren, konsult på adaptit och projektledare för införandet av den nya plattformen har tillsammans med sitt team möjliggjort en snabb lansering av det nya erbjudandet.

”- Det har varit en intensiv och lärorik resa för teamet och för Skandia. Jag känner stor stolthet över mitt team som har åstadkommit en så snabb, säker och viktigt leverans.”

Den gemensamma plattformen är en viktig del av Skandias strategi, att knyta samman kundernas två viktigaste privatekonomiska åtaganden. Skandias nya erbjudande, som börjar gälla till midsommar, har fyra faktorer som styr kundens räntenivå. Belåningsgraden, storleken på lånet, tjänstepension i Skandia och slutligen, det privata sparandet i Skandia.

Lär pressreleasen på SvD:https://www.svd.se/skandias-drag-utmanar-med-rekordlag-boranta
Läs pressreleasen på DI: https://www.di.se/nyheter/bolanekriget-trappas-upp-skandia-erbjuder-boranta-pa-109-procent/

Top