Mattias, Olov, Pia och Sven – våra personliga ledare

Företagskulturen hos oss på adaptit präglas av våra medarbetares personligheter. Vi tror att mångfald och inkluderande ledarskap skapar engagemang och driver vår verksamhet framåt. Därför arbetar vi aktivt med att utveckla våra ledare – så att de kan utveckla och ta hand om vår medarbetardrivna företagskultur.

Från och med maj kommer Sven Envall kliva in i rollen som ny konsultchef och efterträda Olov Andersson. Sven kommer precis som våra andra engagerade konsultchefer Pia Kjellerup Borg och Mattias Wase leda ett team drivna konsulter. Olov kliver in i en ny roll som leveranschef med fokus på vårt gemensamma ledarskap, medarbetarskap, kompetensutveckling och rekrytering.

Vi tror att nyckeln till en bra arbetsplats ligger i att vi tillsammans skapar den. En enkel, transparent och inkluderande företagskultur där alla får utrymme att utvecklas, synas och vara delaktiga. Och där personligheter spelar en viktig roll.

Top massa non elementum in elit. Sed ut consequat. risus.