5 av topp-10 digitala kommuner arbetar med Adaptit!

CloudRepublic som mäter digitaliseringsnivån hos företag, kommuner och landsting i Sverige har i dagarna publicerat en rapport som visar att Adaptit har eller samarbetar just nu med fem av kommunerna i tiotopplistan. Vi är stolta över vårt arbete tillsammans med kommunerna och vi ser fram emot att få fortsätta bidra till den digitala utvecklingen.

Vill du vet mer om vårt arbete för att öka digitaliseringsnivån, etablera digitaliseringsagenda och praktiskt genomföra projekt kontakta Magnus Albrektsson, magnus.albrektsson@adaptit.se , 0707-130250.

Missa inte vår nätverksträff om RPA!

Den 20 april 2018 arrangerar Adaptits intressenätverk ePraktiken en nätverksträff med föreläsningar och diskussioner för dig som arbetar med eller är nyfiken på robotisering/RPA.

Läs mer här

Top