Välkommen Sophia Axelsdotter!

Sophia har arbetat inom IT-branschen i dryga tjugo år. Alltid i nära relation till verksamheten, kunden och användaren. Hon har med lyhördhet och nyfikenhet skaffat sig kunskap och förståelse för olika förutsättningar och behov.

-Mina erfarenheter har lärt mig att alla verksamheter, stora som små har behov av utveckling och förändring. De påminner om varandra men har alla sina unika utmaningar säger Sophia.

Den digitala utvecklingen ställer allt högre krav på alla typer verksamheter att orka och våga utvecklas i en allt snabbare takt. Hela verksamheten måste vara med på resan. Genom att visualisera tydliga mål, engagera, involvera, ta fram verktyg och processer ger vi förändringsresan en chans! Mitt fokus är att ge människor och verksamheter rätt förutsättningar att öka sin förändring och -utvecklingsvilja. Då kommer resultaten lättare.

Sophia har tidigare arbetat på SOS Alarm, Huddinge Kommun och Praktikertjänst.
Hon har bland annat arbetat som Chef verksamhetsutveckling IT, Gruppchef Support, IT-tjänsteansvarig, Projektledare och IT-utredare.

Vi på Adaptit samlar marknadens främsta talanger för att kunna möta de behov vi ser hos våra kunder. Sophia är ytterligare en pusselbit i vår organiska företagsutveckling.

Läs mer om Sophia

Top dolor. mattis libero. eleifend commodo elementum