Välkommen Donna Cicek Tanhan!

Donna har styrka att leda och utveckla organisationer som behöver transformera sina verksamheter utifrån nya förutsättningar. Hon har ett stort intresse för hållbar verksamhetsutveckling och projektledning. Hon har en effektiv arbetsprocess för att skapa strategiskt relevanta lösningar i en digital samtid. Hon drivs av att leverera mervärde till kunden och se helheten i en organisation samt skapa lösningar som är anpassade till olika nivåer.

Tidigare har Donna framförallt arbetat med projekt inom Skatteverket som projektledare för aktivitetsbaserade arbetsplatser.

Hon är utbildad till beteendevetare vid Stockholms universitet.

Vi på Adaptit samlar marknadens främsta talanger för att kunna möta de behov vi ser hos våra kunder. Donna är ytterligare en pusselbit i vår organiska företagsutveckling

Top mattis justo pulvinar Lorem efficitur. sed leo