Välkommen Christian Gorgis!

Christian har arbetat med kommunikation i olika roller i över tio år. Han har hjärtat i relationen mellan organisationers drivkrafter och intressenters förväntningar.
– Vill man komma kunden, medborgaren eller användaren riktigt nära så måste man våga sätta sig in i deras verklighet. Det är grunden, berättar Christian.

Allt kommunicerar och idag finns organisationer som regel på flera digitala arenor samtidigt. Jag har stor erfarenhet av att skapa förutsättningar inom och utanför organisationer för att stötta transformationen. Mitt fokus ligger i att få innehållet och de digitala arenorna att samspela på ett sätt som skapar verksamhetsnytta och förtroende.

Christian har tidigare arbetat på Trafikförvaltningen, Stockholms Stad, Keolis och Sundsvalls kommun.

Christian har bland annat en kandidatutbildning i strategisk kommunikation från Mittuniversitetet samt har gått Operativ projektledning på Berghs School of Communication.

Vi på Adaptit samlar marknadens främsta talanger för att kunna möta de behov vi ser hos våra kunder. Christian är ytterligare en pusselbit i vår organiska företagsutveckling.

Top nec quis mattis nunc efficitur. sem, consectetur accumsan dictum in facilisis Curabitur