Kommunikation som skapar effekt och driver resultat. Det får saker att hända!

Vi på Adaptit tror att kommunikation är nyckeln till värdeskapande och lönsamma förändringar, både inom och utanför organisationer. Vill din organisation lösa en konflikt, öka försäljning eller driva engagemang så är kommunikation en av de viktigaste resurserna.

Vi drivs av att leverera lösningar som våra uppdragsgivaren själva kan förvalta och utveckla. Samtidigt finns vi alltid nära uppdragsgivaren genom deras digitala resa och stöttar vid behov på deras villkor. Vi vägleder genom strategisk rådgivning, förändringskommunikation och marknadskommunikation, på både strategisk och operativ nivå.

Vårt marknads- och kommunikationsteam har en bred erfarenhet inom både offentlig och privat sektor. Vi har kompetenser inom bland annat; innehållsmarknadsföring, kampanjarbete, internkommunikation, employer branding, projektkommunikation och medborgardialog.

Vill du veta mer om hur vi arbetar eller har ni behov som vi kan lösa? Kanske kan vi göra nåt bra ihop. Hör gärna av er till oss.

Louise Jidell Marknadschef
070 713 02 46

Top lectus Curabitur risus Sed velit, nunc Lorem massa elit. in