Välkomna på frukostseminarium om Mina meddelanden den 27 oktober!

Kom igång med digitaliseringen genom att ansluta dig till Mina meddelanden. Vi hjälper dig med analys och strategi för att få bästa möjliga effekt.

Karin Andersson och Klas Edgren höll ett uppskattat föredrag på eFörvaltningsdagarna om hur man maxar värdet av Mina meddelanden. Karin är idag konsult och affärsområdeschef offentlig sektor på Adaptit, tidigare chef för digitala kanaler på Försäkringskassan. Klas är en av grundarna till Adaptit.

Ett införande av Mina meddelanden påverkar verksamheten, organisationen, arkitekturen och kundupplevelsen. Vilka strategiska beslut behöver ni fatta? Hur går man praktiskt tillväga? Hur påverkas it-miljöerna? Hur behöver man förändra processerna? Karin delar med sig av sina erfarenheter från införandet på Försäkringskassan och Klas förtydligar arkitekturen och hur den påverkas. Tillsammans inspirerar de er till det fortsatta arbetet.

Välkommen till oss för att både lyssna och diskutera om hur ni bäst förbereder er inför en anslutning till Mina meddelanden för att få ut maximal effekt.

Sista anmälningsdag är den 25 oktober. Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder på frukosten som finns framdukad från 07.45 på vårat kontor på Rosenlundsgatan 52, Stockholm.

 

Anmälan till frukostseminarium ”Maxa värdet av Mina meddelanden”, fredag 27 oktober kl 08:00

 

     

    Om du har några frågor, kontakta:
    Louise Jidell, Marknadschef, louise.jidell@adaptit.se, 070 713 02 46

    Top