Intressant paneldebatt om ledarskap på eFörvaltningsdagarna!

eFörvaltningsdagarna är i full gång. Karin Andersson har precis deltagit i debatten om ledarskapets betydelse för den digitala transformationen tillsammans med Ardalan Shekarabi, Ann Hellenius, Joakim Jansson, David Mothander och Shahyan Khan. Det var tydligt att det fanns en samsyn om läget men inte riktigt om vägen fram. Vi ser fram emot att gå från debatt till verkstad!

Ni hittar oss i vår monter och i minglet under hela konferensen. Vi delar med oss av våra erfarenheter av framgångsfaktorer för arbetet med digital transformation. På väggarna i vår monter får även ni som besökare möjlighet att dela med er av era utmaningar och de möjligheter ni ser med digitalisering.

Välkomna till oss för kreativa diskussioner!

 

eFörvaltningsdagarna 11 och 12 oktober

Stockholmsmässan, Mässvägen 1, Älvsjö

Program

 

 

Top