Välkommen Danial Javani!

Danial är en nyexaminerad IT-student med en master inom Industriell Ekonomi från Kungliga Tekniska högskolan. Han är en social, positiv och passionerad verksamhetsutvecklare som vill vara med och driva förändring, väcka människors engagemang och skapa förståelse för förändringar. Under sin slutperiod på KTH utförde han sitt examensarbete i samarbete med Karolinska Institutet och Stockholms Läns Landsting. Tonvikten på hans arbete var mot e-förvaltning av ny digital teknik resulterat från det statliga samarbetsprogrammet Program 4D mellan KI och SLL, mer om hans studie finner ni här:

Organisatoriska Utmaningar med att Implementera eHälsotjänster

Som konsult är Danial analytisk, engagerad och har lätt för att skapa förtroende. I sin yrkesroll drivs han av att bryta ned komplexa frågor till en förståelig och hanterbar nivå.
Vi på Adaptit samlar marknadens främsta talanger för att kunna möta de behov vi ser hos våra kunder. Danial är ytterligare en pusselbit i vår organiska företagsutveckling.
Vi ser fram emot att ha Danial som en del av vårt gäng!

Läs mer om Danial här

Top