Missa inte paneldebatten eFörvaltningsdagarna

Karin Andersson från oss kommer vara där och diskutera digital transformation inom offentlig sektor.

Vem tar ansvar och vad förväntas av dig som ledare?

Vårt samhälle är på väg att ställa om och anpassa sig till det vi kallar digitaliseringen. Slutligen skall flera av de samhällsnära tjänsterna och servicen till medborgare, företag och organisationer ha transformerats från ”analoga” till ”digitala”.  E-förvaltning är ett faktum sedan länge och skall ges ytterligare förutsättningar, men vad krävs egentligen av landets regering och de offentliga ledarna på vägen mot digital transformation? Vilka medel och verktyg behöver den som skall leda och medverka till processen?

Deltagare: Shahyan Khan, Partner & rådgivare inom digital transformation, Pink Mango; Ardalan Shekarabi, Civilminister; Ann Hellenius, CIO, Stockholms stad; Karin Andersson, Konsult & Affärsområdesanvarig inom Digital Transformation, Adaptit; Joakim Jansson, Rådgivare, DigJourney och författare till boken ”Att leda digital transformation”; David Mothander, Förbundsdirektör IT&Telekomföretagen

Partnerrabatt

Vi erbjuder en partnerrabatt på 1200 kr när ni bokar eventet.
Använd rabattkoden: Smart partner Adaptit

Se här: Anmälan

Datum: 11 oktober
Tid: 11.40-12.20
Plats: Stockholmsmässan, Mässvägen 1, Älvsjö

Övriga länkar:
PROGRAM
Facebook
Linkedin
Hemsida

 

 

Karin Andersson
PRAGMATISK DIGITALISERINGSINSPIRATÖR
Under de senaste sju åren har Karin lett digital verksamhetsutveckling inom en av Sveriges största myndigheter, hon är en engagerad verksamhetsutvecklare med passion för digital transformation.

 

Top