Hej Helena!

Du är vår ekonomi- och marknadskoordinator och började för drygt 4 månader sedan.

Du kommer från en liknande roll men från en annan bransch. Vad har varit mest intressant på Adaptit den här första tiden?

Att få insikt i en helt ny bransch har varit både utvecklande och inspirerande. Fantastiskt att kliva in i detta härliga kompetenta konsultgäng som sprudlar av nya idéer och lösningar kring nutida och framtida digitaliseringsprojekt.

Vi har en spännande höst framför oss. Vad ser du fram emot mest?

Hösten har verkligen kickat igång, planering av events, fördjupning i affärssystemet och insikt i vår marknadsstrategi är mina fokus just nu. Jag ser fram emot att lära känna er kollegor och branschen mer, och såklart bli en större del av digitaliseringens värld.

Vi är så glada för att du börjat hos oss. Återigen, varmt välkommen!

Top