Hos Adaptit kan alla bli delägare!

Vi förändras i takt med samhällsutvecklingen. De tjänster som efterfrågades igår är andra idag. Vi utvecklar därför våra erbjudanden samtidigt som vi utvecklar Adaptit. Som ett led i bolagsutvecklingen möjliggör vi nu också för alla våra medarbetare att bli delägare. Vi har tre nivåer av delägarskap som ger ett stegrat inflytande över bolagsstyrningen: partner, senior partner och managing partner. På bilden ser ni vår nybildade partnergruppering.  Partnergruppen startade nyss upp det gemensamma arbetet genom att åka ut till Grönskär, längst ut i Stockholms skärgård, för att planera hösten. Vi ser nu fram emot att tillsammans fortsätta resan med att samla marknadens främsta talanger, bygga Sveriges bästa arbetsplats, maxa våra kunders förmåga och påverka samhällsutvecklingen!

Top