Vår konsult Martin Lind talar på Webbstrategidagarna offentlig sektor den 26 april

Webbstrategidagarna offentlig sektor 2017 – När kund och användarupplevelsen står i fokus

Martin kommer att prata om sina erfarenheter kring att driva projekt runt tjänstedesign på Skatteverket. Vad händer när utvecklingen utgår från kunden för att sedan gå över till olika silos i en stor organisation? Vad funkar bra och var uppstår det utmaningar? Martin beskriver också hur de insikterna tillsammans med en strukturerad omvärldsbevakning kom att starta ett stort transformationsarbete på Skatteverket. Resultatet av transformationsarbetet blev en digital agenda som nu vägleder nya arbetssätt och bidrar till en snabbare och mer kundorienterad utveckling.

Missa inte föredraget och passa gärna på att fånga Martin under dagen.

Läs mer om konferensen här

Top