Välkommen till vår nätverksträff den 23 mars där Ann Helenius är en av talarna: Stockholm som smart stad – Strategiska projekt, it-infrastruktur & vision

Den 23:e mars agerar jag moderator på epraktikens nätverksträff med temat ”Stockholm som smart stad – Strategiska projekt, it-infrastruktur & vision”. Vi får höra Christer Philip Forsberg (CDO), Stefan Schildt (biträdande it-direktör) och Ann Hellenius (it-direktör) berätta om den spännande resan mot målet att Stockholm ska vara världens smartaste stad 2040 och om hur staden gått från en traditionell it-organisation till avdelning för digital utveckling och modern beställarorganisation. Med sina runt 900 000 invånare, 40 000 anställda och en inköpsbudget om ca 11 miljarder årligen är Stockholms stad en stor organisation jämfört med många andra men utmaningarna och framgångsfaktorerna är ofta i grunden de samma tror jag. Det ska bli mycket spännande att höra it-ledningen berätta mer om vad som är gjort hittills och resan framåt! Välkomna / Daniel Lundin

 

epraktiken är ett produktoberoende intressenätverk där medlemmarna brinner för frågor kring digital samhällsutveckling ur olika perspektiv.

 

För mer information om epraktiken och anmälan till den aktuella träffen i Stockholm den 23:e mars, se länk

 

 

Top