I april börjar Sven Envall hos oss!

Sven kommer närmast från Skatteverket där han arbetat som Senior huvudprojektledare som ansvarat för flytt av myndighetens applikationer till en ny produktionsplattform.

Sven har i sina tidigare uppdrag bl a. levererat ett uppföljningssystem till Försäkringskassan, SUS, ett system för att följa upp resultaten av samverkan och finansiell samordning inom rehabiliteringsområdet.

Sven har en förmåga att snabbt kunna sätta sig in i komplicerade arbetsuppgifter och strukturer för att därefter skapa en övergripande bild av vad som behöver göras för att lyckas med uppdraget. Hans främsta styrka är att på ett pedagogiskt och enkelt sätt kunna förklara komplicerade samband eller uppdrag, oftast via sitt främsta arbetsredskap, Whiteboarden.

”Jag brinner för att skapa och arbeta med och i engagerade team som arbetar dynamiskt för att nå sina gemensamma mål. Min styrka är att anpassa budskap till mottagaren och se förutsättningar för att medarbetare ska förstå sin roll och på så sätt kunna bidra på bästa sätt”, säger Sven.

Vi på Adaptit samlar marknadens främsta talanger för att kunna möta de behov vi ser hos våra kunder. Sven är ytterligare en pusselbit i vår organiska företagsutveckling.

Vi ser fram emot att Sven blir en del av vårt gäng i april!

Top neque. odio efficitur. ut elit. quis ipsum ut consequat. ultricies nec