I april börjar Magnus Albrektsson hos oss!

Adaptit växer och för att bli ännu bättre på att möta våra kunders behov etablerar vi nu två affärsområden: Offentlig sektor och Bank och försäkring.

 

Magnus blir vår affärsområdeschef för Bank och försäkring. Han kommer att leda etableringen av affärsområdet parallellt med rollen som konsult.

 

Magnus kommer närmast från rollen som Global Channel Manager på SEB. Fokus det senaste året har varit på SEBs internetbank för stora företag. Magnus har lång erfarenhet av digitalisering, han har varit med och tagit fram SEBs digitala strategi, lett en grupp digitaliseringsspecialister samt deltagit i ett flertal digitaliseringsprojekt.

 

Bankerna befinner sig i en omvälvande digital förändring med både utmaningar och möjligheter. SEB är den bank som ligger bäst till i Sverige inom digitalisering och vi ser fram emot att ta del av Magnus erfarenheter:

 

http://internetworld.idg.se/2.1006/1.677809/topp100-2017-bank-forsakring

 

http://www.realtid.se/seb-basta-banken-inom-digitalisering

 

Magnus är ohämmat intresserad av AI, robotics, innovation och Service design. Han har också erfarenhet av att arbeta med processoptimering, i synnerhet digitalisering och nearshoring genom arbetet med att sätta upp ett modernt utvecklingscentrum i Litauen där även ett agilt arbetssätt införts. Magnus drivs av att förflytta en verksamhet genom att skapa dedikerade team som genom ständiga förbättringar arbetar mot gemensamma mål.

 

Vi på Adaptit samlar marknadens främsta talanger för att kunna möta de behov vi ser hos våra kunder. Magnus, i rollen som Affärsområdeschef för Bank och försäkring, är ytterligare en pusselbit i vår organiska företagsutveckling. Genom att etablera affärsområden kan vi nu än mer proaktivt erbjuda relevanta tjänster som vägleder våra kunder i deras digitala transformation.

 

Vi ser fram emot att Magnus blir en del av vårt gäng i april!

Top ut felis commodo dolor. porta. luctus non