I mars börjar Pia Kjellerup Borg hos oss!

Pia kommer närmast från Keolis där hon arbetat som interkommunikationschef. Pia brinner för att stärka affären genom medarbetarskapet och varumärket. Hennes styrka är att se till helheten och att samordna olika intressenters behov och aktivt få organisationer att bli mer lättarbetade och effektiva. Pia har de senaste åren arbetat med kommunikationsfrågor som berört både kulturella och strukturella förflyttningar.

”Kommunikation ska inte ut, den ska in och omsättas. I vår digitaliserade värld blir upplevelsen av varumärket allt viktigare. Kopplingen mellan struktur och kultur är A och O för att möta ständiga förändringar och leva sina värderingar för att vara trovärdiga. Motiverade medarbetare är synonymt med hög arbetsprestation och ökat finansiellt resultat”, säger Pia.

Pia har stor erfarenhet av transformation från statlig till privat verksamhet samt att utforma platsoberoende mätbar kommunikation baserat på affärsområden snarare än geografiska strukturer. 2014 mottog Pia 1:a pris i Keolis Internationals verksamhetsutvecklingstävling i kategorin Employer Engagement för strategin och genomförandet av ett socialt och kunskapsindelande intranät.

Vi på Adaptit samlar marknadens främsta talanger för att kunna möta de behov vi ser hos våra kunder. Pia är ytterligare en pusselbit i vår organiska företagsutveckling.

Vi ser fram emot att Pia blir en del av vårt gäng i mars!

Top