Vårkickoff 2017 – Värdegrundsarbete i Lech am Arlberg

Vårkickoffen är vår största och viktigaste personalaktivitet. Det är då vi samlas på en inspirerande plats, lyfter blicken från vardagen och startar året genom att arbeta intensivt tillsammans på ett utvalt tema. Den här gången kommer vi att fördjupa oss i vår gemensamma värdegrund med målsättningen att den ska vara levande och ha en relevant betydelse för alla våra medarbetare.

På vårkickoffen befinner vi oss alltid i alpin miljö och vi har tidigare år bland annat rest till Chamonix, Engelberg, Courmayeur och Lenzerheide. I år besökte vi Åre, och nu ser vi fram emot att för första gången besöka Österrike och genuina Lech am Arlberg.

Förutom ett späckat schema med givande arbetspass tar vi oss tid för att njuta av den lokala matkulturen och ett och annat pass med utomhusaktiviteter. Vår erfarenhet är att vårkickoffen är ovärderlig när det gäller att samla laget, ladda inför året och komma tillbaka till våra kunduppdrag fulla av energi och inspiration /Olov Andersson, ansvarig för personalaktiviteter

Top