Nya adaptit.se lanseras, stort tack till alla inblandade!

Vi är stolta och glada över att lansera vår nya webbplats. Adaptit är mitt i en resa som tog ny fart under vintern 2015/2016 när vår nuvarande affärsinriktning tog form. Efter att affärsinriktningen färdigställts påbörjades förberedelserna för en ny profilering. I mars i år tog arbetet fart när vi fick kontakt med Moa Karlberg, vår fotograf (moakarlberg.com). Tillsamman hittade vi ett uttryckssätt för både våra porträtt och fotografier för webbplatsen. Moas kompetens och förmåga att fånga och förverkliga våra önskemål har varit långt över förväntan. Nästa steg i arbetet blev att hitta en samarbetspart för den tekniska utvecklingen. Vårt mål var att hitta en mindre byrå där kvalitet och det lilla extra var viktigt. Det hittade vi hos Stockholmsweden (stockholmsweden.se) och vi ser fram emot att vidareutveckla webbplatsen tillsammans med dem. Den sista pusselbiten var att hitta de personer som kunde designa vår layout och ta fram illustrationer, valet föll på Judie Östlig (judieostling.com) och Jenny Sjödin (jennysjodin.se). Judie och Jenny har tagit fram en design, layout och illustrationer som vi är både imponerade och otroligt stolta över. Vi har nu en webbplats, ett unikt uttryckssätt och en plattform att vidareutveckla. Stort tack till alla inblandade!

Top