eFörvaltning i praktiken nätverkar på Offentliga rummet 2015

Adaptit medverkar med sitt intressenätverk eFörvaltning i praktiken på Offentliga Rummet 2015 i Visby den 1—3 juni.

Offentliga Rummet är en mötesplats för alla som arbetar med verksamhetsutveckling och digitalisering i offentlig sektor. Konferensen ger möjlighet att utbyta erfarenheter och inspireras av hur digitalisering kan bidra till en modern, samverkande och innovativ offentlig förvaltning som skapar största möjliga nytta. Här belyses nationella strategiska frågor och visar exempel på hur offentlig sektor kan samarbeta över gränserna för att öka förutsättningarna för en enklare vardag för alla. Läs mer om Offentliga Rummet 2015.

eFörvaltning i praktiken är ett ideellt och produktoberoende intressenätverk för alla som brinner för it- och verksamhetsutveckling runt digitalisering i offentlig verksamhet. Bland medlemmarna finns bland annat strateger, CIO:er, projektledare, avdelningschefer, kommunikatörer, verksamhetsutvecklare, förvaltningsledare och arkitekter. Nätverket startades januari 2015 av ett antal samhällsengagerade konsulter på Adaptit. Deltagarna representerar sig själva och inte sina arbetsgivare. Läs mer om eFörvaltning i praktiken.

Hoppas vi ses i Visby 1—3 juni!

Top