Adaptit är Sveriges nionde bästa arbetsplats!

Igår kväll på Berns i Stockholm korade Great Place to Work®  Sveriges bästa arbetsplatser 2015. Adaptit utsågs till den nionde bästa arbetsplatsen i kategorin ”Små organisationer” (20-49 medarbetare).

Vi på Adaptit är otroligt stolta över utmärkelsen. Vi är 30-talet starka personligheter med passion för vårt arbete. Tillsammans skapar vi en energifylld företagskultur som berikar våra kunduppdrag. Svårare än så är det inte och nu finns det ett kvitto på det också!

”Adaptit bygger en arbetsplatskultur där kommunikation är centralt och alla medarbetare involveras i bolagets utveckling. Vi är glada att kunna presentera dem som en av Sveriges Bästa Arbetsplatser 2015!”

– Maria Grudén, VD Great Place to Work® Sverige

Great Place to Work® verkar i 45 länder globalt och undersöker årligen över 10 miljoner medarbetare. Den samlade informationen utgör basen för det ständiga utvecklingsarbetet av världens största arbetsplatskulturutvärdering.

Här kan du läsa mer om vår utmärkelse.

 

Top