I april är det dags för nästa nätverksträff

Vi kan stolt berätta att vi kommer att vara på Arbetsförmedlingens huvudkontor i Stockholm. Myndigheten befinner sig mitt i en förnyelseresa med fokus på e-förvaltning vilket innebär utveckling av digitala tjänster och digital samverkan. Vi är väldigt glada för att vi i nätverket får möjlighet att ta del av arbetet. Förutom representanter från myndigheten kommer vi även att ha en extern talare som har lång och gedigen erfarenhet från digitala frågor och samverkan ur ett större perspektiv.

Temat för dagen kommer att vara samverkan och verksamhetsutveckling, vi återkommer med mer information, både om talarna och den mer detaljerade agendan. Vi kan dock lova att det blir en otroligt intressant dag som ni inte vill missa!

Var: Arbetsförmedlingens huvudkontor, Stockholm
När: 17 april, kl 09.30—15.00

För att delta behöver du vara medlem i denna LinkedIn-grupp.

Top