Lyckat anförande på KommITS

Adaptit medverkade på vårens IT-konferens, KommITS 2013 i Örebro. Temat var Framtidens eMedborgare, ett spännande ämne som förutom oss och andra leverantörer också hade attraherat ett 70-tal av Sveriges kommuner. Närmare 200 kommunala IT-representanter hade samlats för att under tre dagar ta del av erfarenheter, erbjudanden och produkter från IT-företag.

Adaptit höll ett 40 minuters anförande och berättade om ”Hur man lyckas med en långsiktig e-tjänstesatsning!”. Kenneth Zetterberg, verksamhetsutvecklare på Adaptit pratade om hur vi framgångsrikt bedrivit ett e-tjänsteprogram i Norrköpings kommun. Lokalen var fylld till bredden, vilket indikerar att ämnet intresserade merparten av deltagarna.

Efter Kenneths framträdande var det en stadig ström av intresserade och vetgiriga ”eMedborgare” vid Adaptits monter. Kul att så många gillade Adaptit, vad vi står för och hur vi löst uppdraget i Norrköpings kommun.

Stort tack till Norrköpings kommun som lät oss prata om uppdraget.

Top