Sven Envall

Som projekt- och förändringsledare brinner jag för att skapa och arbeta i engagerade team som arbetar dynamiskt för att nå gemensamma mål. Min styrka är att snabbt skapa en överblick av ett uppdrag och omkringliggande strukturer, för att därefter ta fram en handlingsplan och identifiera aktiviteter för att realisera planen.

Jag har en lång bakgrund från offentlig sektor där jag arbetat i flera olika roller, de senaste åren som projektledare för strategiska projekt på flera stora myndigheter. Som ledare arbetar jag proaktivt och riskbaserat med ett optimistiskt och passionerat förhållningssätt.

För mig är det viktigt att anpassa budskapet till mottagaren. Jag vill skapa förutsättningar för att ge medarbetare och projektdeltagare möjlighet att förstå sin roll och på så sätt kunna bidra på bästa sätt. I mitt arbete strävar jag efter att hitta en balans mellan krav och känsla. Min framgångsfaktor är att snabbt identifiera den gemensamma målbilden och leveransen och under arbetets gång dra nytta av medarbetarnas vilja och engagemang.

På min fritid trivs jag bäst då jag får umgås med familj och vänner. Övrig ledig tid går oftast åt till styrketräning, resor och husrenovering.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • IT-utveckling
  • Förändring

Specialitet: Att leda projekt med ett engagemang utöver det förväntade.

Top