Olov Andersson

Jag har varit verksam i it-branschen sedan 1994 och har gedigen erfarenhet från ett flertal omfattande förändringsprojekt hos stora företag och myndigheter i och utanför Sverige.

I rollen som konsult är jag positiv och framåtriktad, har förmåga att skapa tydlighet och bryta ned komplexa sammanhang till enkla lösningar och hitta vägen till målet. Jag beskrivs ofta som pålitlig, ansvarstagande och handlingskraftig och lägger stor vikt vid att kommunicera med alla som berörs av ett förändringsarbete.

Jag har också förmånen att vara konsultchef för hälften av gruppen. I rollen som ledare drivs jag av att hjälpa våra medarbetare nå sina mål och av att bidra till att skapa Sveriges bästa arbetsplats. Jag ansvarar även för våra personalaktiviteter där vi bygger företagskulturen genom att sprida och utveckla vår kompetens, utbyta erfarenheter eller bara göra något kul tillsammans.

En bra dag på jobbet har jag tillsammans med mina kollegor lyckats lösa en svår uppgift åt någon av våra kunder på bästa sätt eller sett någon av våra konsulter lyckas i sitt uppdrag.

Övrig tid ägnar jag gärna åt skidåkning, att vara ute i naturen eller att spela trummor. Mat, vin och resor är andra intressen, särskilt familjens årliga bilsemester genom Europa.

kompetensfördelning

  • Kommunikation
  • Verksamhetsutveckling
  • IT-utveckling
  • Förändring

Specialitet: Organisera, reparera, driva och slutföra komplexa förändringsarbeten.

Top