Adaptit är under förändring. Vi har tagit riktning, växer och kommer öka takten. Förändringen ska ske genom våra medarbetare, både befintliga och nytillkomna. Som anställd hos oss kommer du accelerera din personliga utveckling, bygga ditt personliga varumärke och delta i företagsutvecklingen. Är du en av oss?

Vi söker

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med kompetenta personer. Även om du inte är någon av de profiler som vi aktivt söker efter just nu är du välkommen att höra av dig.

Lösningsarkitekt

Vill du vara med och skapa morgondagens digitala lösningar? Vi söker dig som har gedigen kunskap om ett eller flera arkitekturramverk.

Läs mer

verksamhetsutvecklare – offentlig sektor

Vi söker dig som brinner för digitalisering av det offentliga Sverige och som vill hitta ett sammanhang där du kan göra ännu större skillnad utan att göra avkall på din yrkesintegritet.

Läs mer

CDO – bank och försäkring

Vi söker dig som vill till ett entreprenöriellt sammanhang där du får vidareutveckla din innovationsförmåga, etablera dig som senior CDO-konsult och samtidigt leda etableringen av ett för oss nytt affärsområde.

Läs mer

kommunikationsstrateg – offentlig sektor

Vi söker dig som förstår att använda kraften i kommunikation för att skapa förändring i en organisation. Du arbetar strategiskt, kan offentlig sektor och vill dit där din kommunikativa förmåga kan ge än större effekt.

Läs mer

vill du veta mer?

Kontakta Olov Andersson
olov andersson
Rekryteringsansvarig

VARFÖR ADAPTIT?

Sveriges bästa
arbetsplats

Vi är stolta över alla våra spännande och utmanande uppdrag, många i Sveriges mest attraktiva verksamheter. Vi är minst lika stolta över våra höga konsultbetyg. Det har gjort en adaptit-konsult lika med hög kvalitet. Det kommer du ha nytta av när du för första gången presenteras för någon av våra befintliga kunder.

2014 utsågs vi till en av Sveriges 10 bästa arbetsplatser. Med det sagt bygger vi inte bara vårt eget varumärke utan även ditt personliga. Vi sätter dig i förarsätet, hjälper dig att göra konsultkarriär och har kul tillsammans under tiden. Som anställd på adaptit ska du aldrig behöva fundera över om du har valt rätt arbetsgivare. Det är så vi siktar på att bli allra bäst.

väx tillsammans
med oss

Vi arbetar tillsammans för att
du ska nå dit du vill. Vi har en väl
utvecklad målstyrningsmodell där vi utformar individuella mål som blir riktmärken för din personliga utveckling. För att lyckas får du löpande coaching och får även tillgång till en generös utbildningsbudget.

Du kommer också vara en del av vår gemensamma företagsutveckling. Det är alla. Vi drivs av en entreprenörsanda i en platt organisation med stor personlig frihet och personligt ansvar. En anställning hos oss handlar om något mer än att bara gå till jobbet. Vi vill alla vara med och påverka, förbättra och utveckla företaget tillsammans.

frihet, även
kring din lön

Adaptit är skapat av konsulter, för konsulter. Vi arbetar vanligen per timme och alla är högst medvetna om vilken intäkt det egna arbetet genererar. Frågan som du kanske ställer dig är vad du själv kan få tillbaka i lönekuvertet och hur du kan påverka det? Som svar har vi tagit fram en transparant och flexibel lönemodell.

Hos oss kan du förvänta dig en fast lön, en rörlig del och en gemensam bonus där en del av företagets vinst fördelas lika mellan oss. Du får en egen resultatenhet med möjlighet till personlig anpassning. Varje år väljer du mellan en hög och låg risknivå. Hög risk innebär lägre fast lön samt att din rörliga del baseras på en högre andel av din genererade intäkt. Låg risk fungerar tvärtom. Du väljer själv. Vi tror nämligen på frihet, även när det gäller din lön.

vår rekryteringsprocess

steg 1

Samtal
med ledningen

steg 2

Intervju
med kollegor

steg 3

Du håller
casepresentation

steg 4

Referenser
och tester

steg 5

erbjudande
och avtal

om dig, för att trivas hos oss


Som person tror vi att du är vetgirig, utvecklingsorienterad och kan arbeta självständigt i konsultrollen. Självklart kan du identifiera dig med vår affärsinriktning och värdegrund. En annan egenskap vi värdesätter är delaktighet. Både i företagets utveckling såväl som att du delar med dig av dina erfarenheter och färdigheter till kollegor och kunder.

Vi söker dig som är prestigelös och som gillar utmaningar inom såväl intern affärsutveckling som i uppdrag hos kund. Du är glad och social i din kontakt med människor och inte rädd för att kliva fram när det behövs. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och din målsättning lika mycket som ditt CV.

Top